رد کردن پیوندها
درمان لکنت زبان با قصه درمانی

درمان لکنت زبان با قصه درمانی

لکنت زبان چگونه درمان می شود؟ درمان لکنت زبان با قصه درمانی

اگر بخاطره لکنت زبان دچار کاهش اعتماد به نفس و تردیدهای شخصی در ارتباط با تعاملات اجتماعی و ارتباطات حود و یا فرزندتان هستید و اگر اختلال گفتاری سبب شده حجم زیادی استرس و اضطراب را در طول روز و در راستای ارتباط با افراد متحمل شوید و یا اگر لکنت زبان عملکرد تحصیلی و شغلی شما را تحت تاثیر قرار می دهد و ممکن است با مشکلات در ارائه گفتار، شرکت در مذاکرات، ارائه ارائه‌های عمومی یا اجرای مصاحبه‌های شغلی مواجه شوید و یا اگر لکنت زبان ممکن است باعث ایجاد استرس، افسردگی، انزوا و افزایش خجالت و تردید در شما شود مهم است به این نکته توجه کنید که درمان لکنت زبان با قصه درمانی می‌تواند بهبودی در زندگی فردی و اجتماعی شما به همراه داشته باشد

بنابراین دیگر نگران نباشید با مشاوره رایگان از کلینیک اسکیلا و گرفتن وقت درمان قطعی لکنت زبان با ضمانت نامه کتبی با بهترین درمانگر اختلالات گفتاری، و بهترین درمانگر لکنت زبان روابطتتان را بهبود بخشید.

در این مقاله قصد داریم، درمان لکنت زبان را با قصه درمانی برای شما شرح دهیم.

گرفتگی زبان چیست؟

(Stuttering) لکنت زبان یک اختلال گفتاری است که به گیر کردن زبان اطلاق می‌شود. در لکنت زبان، شخص دچار مشکلاتی است که باعث تکرار ناخواسته صوت‌ها، حروف یا کلمات می‌شود. علاوه بر تکرار، ممکن است شخص در حین صحبت متوقف شود و تنش در عضلات صورت و گفتار داشته باشد.

لکنت زبان می‌تواند تأثیری روانی و اجتماعی داشته باشد و در برخی موارد ممکن است باعث تنش و اضطراب شود. تشخیص لکنت زبان عموماً توسط بهترین درمانگر تخصصی لکنت زبان (Speech-Language Pathologist) صورت می‌پذیرد. این تشخیص ممکن است شامل ملاحظه و بررسی نحوه صحبت کردن فرد، مصاحبه با وی و ارزیابی های مربوط به نطق و زبان باشد. همچنین، سابقه بیماری و علائمی که شخص تجربه می‌کند نیز بررسی می‌شود لذا هر چه سریعتر جهت درمان لکنت زبان با کلینیک اسکیلا تماس بگیرید.

درمان لکنت زبان با قصه درمانی
قصه درمانی به عنوان یکی از روش های اثربخش و مورد تایید پژوهش های علمی برای درمان کودکانی که از مشکلات عاطفی و ارتباطی رنج می برند مطرح است. قصه یا داستان با توجه به انتخاب هدفمندانه موضوع و سناریوی آن در راستای رسیدن به حل مشکل کودک انجام می شود که می تواند در بسیاری از حوزه ها از جمله درمان رفتارها و اختلال های اضطرابی، ترس از تنهایی، تقویت مهارت جرئت ورزی، از بین بردن استرس، تقویت ارتباطات اجتماعی و تعامل با محیط، روان گویی و تقویت مهارت های گفتاری ذهنی موثر باشد. قصه گویی به منزله ی فعالیتی برای ساخت و ترمیم شخصیت آسیب دیده ی کودک نیز مهم بوده و می تواند با ارائه ی چهارچوبی از شخصیت سالم و رفتارهای صحیح به ارتقاء آگاهی کودک، شناخت جهان پیرامون و جامعه، شناخت هنجارها و ارزش های اخلاقی و تقویت همدلی و مشارکت کمک نماید.

فواید قصه درمانی در گفتار درمانی:

  • به نمایش درآوردن نکات و مسائل مهم زندگی و ارتباط گیری فرضی فرد با آن ها
  • کمک به اشخاص جهت شناخت بیشتر خود
  • مطرح کردن راه حل هایی برای رفع مسائل و مشکلات خود
  • دادن ایده ها و تفکرات جدید و افزایش انگیزه برای تغییر و مدیریت روابط
  • کم کردن مقاومت برای پذیرفتن تغییرات
  • دادن چهارچوب فکری و سازمان دادن مشکلات و مسائل
  • بازسازی شخصیت فردی و اجتماعی و درونی ساختن تغییرات مثبت
  • رهایی از آشفتگی های ذهنی-روانی
  • تقلید صدا و ایفای نقش
  • کاهش حساسیت ها نسبت به مسائل از جمله ترس ها و اضطراب ها
  • تایید ارزش های فرهنگی و خانوادگی

مرکز درمان لکنت زبان اسکیلا با استفاده از قصه درمانی به عنوان یکی از تکنیک های درمانی، توانسته است به حل مسئله ی گفتاری ذهنی کودکان کمک نماید.

درخواست مشاوره
درمان قطعی لکنت زبان

پیام بگذارید